ss

Conall

 

ЛЮБОПИТНО

2018-01-04 06:25

Критични дни през 2018-та

Какво трябва да знаем за критичните дни през 2018-та година и защо е важно да спазваме общите нумерологични правила.

Тази година съдържа общо 64 критични дни, в които е добре да се внимава или избягва следното:

-шофиране, катерене и рязане с остри предмети. Дейности, които могат да предизвикат инцидент.

По време на тези дни се активират болести, затова хронично болните и бременните жени трябва да лежат и да извършват профилактика.

В критичните  дни не се издават лични документи (лична карта, шофьорска книжка, задграничен паспорт), не се насрочват празненства, не се подписват договори, не се планува ново начало, откриване на фирма, офис, назначаване на служители, уговорки за любовни срещи или с любими хора, с цел да не се развалят отношенията.

Не правете парични плащания, смяна на партиди за ток, парно и др. Такива дни не са за учене, явяване на изпит, новини, реклама, сделки и покупка на техника (носи повреда). Привличат болести, злополуки, глоби, пътнотранспортни произшествия, кавги, проблеми, блокажи.

Дори и да не забележите  и всичко привидно да е наред, тези дати повличат във времето лош късмет, който ще ви се отрази в определената област, а вие дори може да не осъзнаете, че причината е началото на определено нумерологичното събитие. Спазването на общите правила за тези дни ще подобри живота и кармата ви, и ще ви помогне да привличате положителни следствия в живота си.

Кармичните дни са така наречената "Проверка от съдбата“, в която се вижда как и какво правите, докъде сте стигнали в развитието си, и ако нещо не е правилно, по правилата и по предназначение, веднага бивате санкционирани. Глобите се изразяват в забавяне, чакане, пречки, спънки, трудности, ядове, злопотреби, обвинения, наранявания, невъзможност за случване, болести и др.

В такива дни настъпват неочаквани обрати. Доброто се обръща в зло и злото в добро. Всеки човек преживява критичния ден индивидуално, спрямо личната си нумерологична карта, както и според нивото на отработване на негативните модели, развитието и осъзнатостта си. В такъв ден може да сте си издържите изпита и да ви пуснат да преминете-да ви се случи нещо много хубаво, но може и обратния вариант. Неазвисимо от личния код и преживявания, всеки човек трябва да спазва общовалидните правила, които важат за всички хора на земята.

В тези дни бъдете внимателни и не правете лошо на другите хора. Не клюкарставйте, не участвайте в скандали, разправии и интриги, не подливайте вода на никого, не слагайте етикети и всичко останало, което може да навреди на някого по пряк или косвен начин. Така ще имате възможност да  заработите добра и чиста карма и да се предпазвате от лоши следствия в живота си. Тези дни са благоприятни за начало на лечение (за да се разпадне болестта), операции, гладуване или минаване на облекчен хранителен режим. Не пийте алкохол!

Критични дни за месец януари: 3, 4, 12 , 13, 14, 21, 22, 30, 31

За останалите критични дни по месеци, информацията ще бъде качвана отново тук.

Забележка: Съобразяване на важна дата или събитие, трябва да бъде направено индивидуално според рождената нумерологична карта на всеки едни, но това не отменя общите правила.